lördag 11 april 2015

Allt och lite till

Författare: Sarah Dessen
Titel: Allt och lite till
Originaltitel: The Moon and More
Sidor: 430
Utgivningsår: 2013
Bokförlag: Rabén & Sjögren

Emaline har den bästa pojkvännen man kan tänka sig. Han är snygg, populär och snäll, och de har vart tillsammans i tre år och har känt varandra sedan de var små. Men snart ska de börja på college och Emaline börjar tveka på deras förhållande. 
Dessutom kommer en kille som heter Theo dit, från New York, och han håller på att göra en dokumentärfilm som Emaline blir inblandad i.


Jag har läst flera av Sarah Dessen's böcker (eller närmare bestämt, alla som hittills har blivit översatta) och jag har tyckt om dem allihop. Det är dock flera år sedan jag har läst en av hennes böcker, och nu när den här kom ut i affärerna i vintras, så skrev jag ner den på min önskelista.

Den var inte lika bra som de tidigare Dessen böckerna jag har läst, men den var fortfarande väldigt bra. En perfekt mysig liten somrig bok. Med massor av olika personer och personligheter och relationer, ja allting som gör det till en typisk Dessen bok.

Jag fastnade dock aldrig riktigt för någon speciell karaktär i boken, så som jag har gjort i de tidigare böckerna, och det var väl kanske det som ledde till att jag tycker att de tidigare böckerna har vart bättre. Men eftersom jag knappt minns de tidigare böckerna heller så är det inte så lätt att säga.

Hur som helst, har jag hört att ännu en översättning av hennes böcker ska släppas (om den inte redan har släppts) och jag ska självklart köpa den till min lilla samling också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar