söndag 3 november 2013

Pushing the Limits #1

Författare: Katie McGarry
Titel: Pushing the Limits
Serie: Pushing the Limits #1
Sidor: 391
Utgivningsår: 2012

En gång i tiden var Echo en av de populäraste tjejerna, med sin snygga pojkvän och massor av vänner. När hon sedan försvann och kom tillbaka några månader senare som freaket med ärr på armarna, förstod ingen vad som hade hänt. Inte ens Echo själv visste.
Sedan träffade hon på en av skolans bad boys och players, Noah, som förlorat sina föräldrar i en brand för ett par år sedan, och förlorat sina småbröder till ett fosterhem.
De börjar lära känna varandra, och helt plötsligt förändras hela Echos liv. 

Redan när det var runt 300 sidor kvar av boken kändes det som om boken skulle kunna börja sig sitt slut ganska snart, men den fortsatte ändå. Det mest fantastiska är, att den fortfarande höll sig lika intressant igenom hela boken.

Jag älskade berättarrösterna, för de kändes så verkliga. Det enda jobbiga var att de bytte emellan Noah och Echo i vartannat kapitel, även om de till och med har en stil för Echo och en stil för Noah, blev jag ändå förvirrad och kunde börja tänka fel. Men i slutändan så gjorde det inte så mycket.

Alla sidopersoner i boken blev jag i stort sett bara irriterad på. Alla verkade falska och elaka, men det visade sig bli bättre mot slutet.

Det har kommit en tvåa också, fast den handlar om Beth i stället. Jag vet inte om jag kommer att läsa den, men om jag hittar den någonstans någon gång så kanske.

//ThereseInga kommentarer:

Skicka en kommentar