onsdag 20 januari 2016

The Lunar Chronicles #3, Cress

(OBS! Kan innehålla spoilers!)


Författare: Marissa Meyer
Titel: Cress
Serie: The Lunar Chronicles #3
Sidor: 550
Utgivningsår: 2014
Bokförlag: Feiwel & Friends

Cress har vart fängslad på en satellit i 7 år, med det enda sällskapet av hennes netscreens, och tack vare det är hon en utmärkt hacker. Perfekt för att kunna installera gömda spionkameror för Queen Levana, men trots att hon är en av Levanas spioner så hjälper hon ändå Cinder och hennes vänner.
Och hon hoppas på att en vacker dag så ska Cinder och en av hennes snygga vänner Thorne, som Cress har en djup förälskelse på, komma och rädda henne ifrån hennes fängelsehåla och ta med henne ner till Jorden.


Jag läste andra boken för JÄTTELÄNGE sedan, och jag minns knappt någonting av den. Den var inte jättebra, gissar jag. Men första boken minns jag, och jag minns att jag älskade den. Den här boken, Cress, har stått i min bokhylla ett tag nu. Och jag bestämde mig för att läsa den.

Den var superbra. Verkligen. Men jag förstår varför jag inte tyckte om Scarlet, för jag tyckte också att de kapitlen som var från hennes och Wolf's perspektiv var de sämsta. Jag är inte så mycket för dem av någon anledning.

Något nytt jag däremot fastnade för var Cress och Thorne. Speciellt Cress, för hon verkar så söt och jag tycker om hennes dramatiska personlighet.

Åh, jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga. Det är lättare att skriva massor när man har något att kritisera, men det är ju snarare positivt att jag inte har det.

Nästa bok har hela 800 sidor, och jag har redan beställt hem den. Jag kände mig tvungen för jag blev så sugen på att bara fortsätta läsa den här serien.


Bok 3: Cress

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar